Arany Ára Grafikon

Dancing With The Stars 2. Évad | Tóth Andi És Andrei Ii. - (Finálé) - Dancing With The Stars 2021. 9. Adás - Youtube

Wed, 22 Jun 2022 19:06:29 +0000
woody-allen-idézetek

Ősszel érkezik a képernyőre a Dancing with the Stars második évada, ma az is kiderült kiket láthatnak a nézők a TV2 táncos showműsorában. A profi táncosok között négy csere történt, a hölgyeknél három, míg az uraknál egy új szereplője lesz a műsornak. Természtesen idén is változatos körből érkeznek a híres emberek, sportolótól műsorvezetőn át színészig széles a paletta. A második évadban ismét parkettre lép a profi táncos hölgyek közül Lissák Laura (1. évad - Tóth Dávid), Mikes Anna (1. évad - Noszály Sándor), Stana Alexandra (1. évad - Győrfi Dániel), míg Keresztszegi Ramóna, Szécsi Debóra és Szőke Zsuzsanna ebben az évadban mutatkozik be. Az uraknál egy új szereplő lesz Márki Norbert személyében, míg Baranya Dávid (1. évad - Détár Enikő), Hegyes Bertalan (1. évad - Gelencsér Tímea), Köcse György (1. évad - Pásztor Anna), Andrei Mangra (1. évad - Gabriela Spanic) és Suti András Zsolt (1. évad - Osvárt Andrea) visszatér a parkettre. Az első évadot Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea nyerte meg, Andrei Mangra és Gabriela Spanic a második, Köcse György és Pásztor Anna a harmadik helyen végzett a szavazatok alapján.

Tóth Andi és Andrei II. - (Finálé) - Dancing with the Stars 2021. 9. adás - YouTube

2021. július 15. 10:25 Média Hamarosan visszatér a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos showműsor, a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A TV2 lenyűgöző produkciójában többek között táncparkettre lép Dobó Kata színművésznő, Demcsák Zsuzsa, a Farm VIP háziasszonya, Tóth Andi énekesnő, Árpa Attila színész-rendező, Kempf Zozó, az Exatlon Hungary versenyzője és az olimpikon, Világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó Kozma Dominik. Tavaly nagy sikerrel debütált a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évada a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. A Dancing with the Stars – Mindenki táncol első évadának minden epizódja a 18-49 évesek körében szombatonként a nap legnézettebb műsora volt,, és a 10 rész átlagát tekintve 17, 6%-os nézői részesedést ért el, amivel pedig 7, 8 százalékponttal múlta felül az RTL Klub azonos idősávját (9, 8%)*. Hamarosan érkezik a második évad, ahol ismét hírességek vállalkoznak arra, hogy hétről hétre profi táncpartnereik oldalán mutassák meg tánctudásukat.

dancing with the stars 2. évad szereplők

Betöltés...

  1. Media markt ügyfélszolgálat
  2. Coordinate rendszer szerkesztő program magyar
  3. Megvannak a Dancing with the Stars második évadának szereplői | Holdpont
  4. Sót vet a tűzre pdf
  5. Tóth Andi és Andrei II. - (Finálé) - Dancing with the Stars 2021. 9. adás - YouTube
  6. Két exatlonista is szerepel a Dancing With The Stars 2. évadában ⋆ Exatlon statisztika
  7. Dancing with the stars 2. évadés
  8. Olcsó vidaXL fehér márvány öntapadó PVC padló burkolólap 5,11 m² | vidaXL.hu
dancing with the stars 2. évad tv2

Igy tovább Bajnokok! Hajrá ♡♡♡ Zozó vitte a leggyengébb fiút, ez ugye nem gond, de ha Dorci Renivel megy akkor megy a köpködés! Bálintnak Sajnos, Bálintnak ma nem megy a karika játék! Sajnálom! Bálint pedig szerintem akkor is rágörcsöl, ha az ellenkezőjét állítja. Kása Andrásnak Kása Andrison hozzák ma pirosak a pontokat!! 😀😁😂 Krisztiánnak Elképesztően gyors a Krisztián! Eddig azt gondoltam Bálint gyorsabb, de nagyon nagyot futott Krisztián! Hajrá bajnokok! Még több komment itt Te mit gondolsz? Írd meg kommentben itt.

  1. Várpalota szent donát kórház
  2. Miso paszta dm
  3. Menzás töltött paprika
  4. Rigips hézagerősítő szalag