Arany Ára Grafikon

Haraszti Ádám Projekt: Haraszti Ádám Project Home

Wed, 22 Jun 2022 18:18:20 +0000
sony-rádiós-óra

Hírek Jazz koncertek Interjúk Programajánlók Koncertbeszámolók Lemezajánló Sorozatok JAZZ+Film Női jazz-zenészek helyzete Csillagvizsgáló Jazztörténeti felvételek Fehér holló Jatakucs Készíts salátát - Máté J. György Ki mit hallgat / Top10 Hivatásos jazzrajongó A jazz történetének gyöngyszemei Feledhetetlen koncertek London 606 Harmónia Jazzműhely Hírarchívum Jazznap Jazznap / 2021 Jazznap / 2020 Jazznap / 2019 Jazznap / 2018 Gramofon Jazz in English Kapcsolat Haraszti Ádám Projekt Kategória BJC Dátum: 2021-02-03 20:00 Helyszín Budapest Jazz Club - XIII., Hollán Ernő u. 7. Haraszti Ádám – dob, Deák Attila – gitár, Szabados-Tóth Bálint – zongora, Turcsányi Áron – basszusgitár, Vendég művészek:Csillag Júlia – ének, D. Nagy Ágnes – ének, Cserháti Veronika – ének jazz portál 2022. április 06.

  1. A Haraszti Ádám Projekt online koncertje - ATEMPO.sk | zenei-kulturális portál
  2. Haraszti Ádám Projekt (HAP) - Let It Flow CD - H - CD (magyar) - Rock Diszkont - 1068 Budapest, Király u. 108.
  3. Haraszti Ádám Projekt - koncert - Vásárhelyi Forgatag

A Haraszti Ádám Projekt online koncertje - ATEMPO.sk | zenei-kulturális portál

haraszti ádám projekt gmbh

Az 5309 jazz trió zongoristája illetve szaxofonnal közreműködik a Geometro, a Lusta bítek és a Zeninjam zenekarokban. Turcsányi Áron 1995-ben született, az első zenei inspirációi az édesapjától származnak. Áron először zongorán kezdett el tanulni, de aztán 10 évvel ezelőtt váltott basszusgitárra. Főleg a jazz, fuziós és funk zenék éltetik, de ennek ellenére minden zenei irányzat fele nyitott. Áron Szegeden él és itt zenél több zenei formációban. Geometro, Exit music, Eklektik és Haraszti Ádám Projekt. Préda-Kovács Zsolt zenész, zeneszerző, karmester és zenetanár. A fő hangszere a klarinét, viszont saxofonon is játszik. Zsolt a szegedi zenekonzervetóriumban tanult klarinét szakon 2010 és 2014 között. A Sheket volt volt az első zenekara ahol ő szerezte és hangszerelte a dalokat, főként klezmer és népzenei stílusban közel 5 éven keresztül. Többek közt a Gypo Circus zenekar tagja is volt Szegeden. Jelenleg zenetanárként és karmesterként is dolgozik Kiskunmajsán, valamint film zeneszerzéssel is foglalkozik.

Haraszti Ádám Projekt (HAP) - Let It Flow CD - H - CD (magyar) - Rock Diszkont - 1068 Budapest, Király u. 108.

A tánccsoport vezetője, Kiss Tímea Somi Panninál kezdte, majd Indiában folytatta tanulmányait Anuradha Shinde tanárnőnél és Adyar K. Lakshman táncmesternél. Tanítványaival számos fellépésen, fesztiválon vettek részt, adtak önálló táncestet. A fellépők az est folyamán csoportos és szóló tánckoreográfiákat adnak elő. Érvényes: 2022. május 17. 19:00-tól 2022. 21:00-ig

  1. Brazil madeirás pamut női alsó
  2. Haraszti ádám project.com
  3. Haraszti ádám project.org
  4. Mini tusfürdő dm
  5. Haraszti Ádám Projekt

Haraszti Ádám Projekt - koncert - Vásárhelyi Forgatag

haraszti ádám projekt domu

Jelenleg saját zenekarán van a legynagyobb hangsúly, a mostani felállással már több, mint 20 külföldi fellépésük volt, és ezek mellett számos hazai klubban és fesztiválon is részt vettek. 2019 májusában jelent meg első közös nagylemezük 'Let it flow' címmel. Szabados Tóth-Bálint 1992-ben született, zenészcsaládban. Zenei tanulmányait szüleinél kezdte, majd Kecskeméten a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában folytatta 2007 és 2011 között, klasszikus klarinét szakon. Mesterdiplomáját 2016-ban szerezte a Szegedi Tudomány Egyetem Zeneművészeti Karán. 2014-ben felvételt nyert a Szegedi Szimfonikus Zenekar klarinét illetve basszusklarinét posztjára. A klasszikus zenei képzés mellett az improvizáció és a programzenélés kezdetektől fontos szerepet tölt be zenei elképzeléseiben. Az 5309 jazz trió zongoristája illetve szaxofonnal közreműködik a Geometro, a Lusta bítek és a Zeninjam zenekarokban. Turcsányi Áron 1995-ben született, első zenei inspirációi az édesapjától származnak. Áron először zongorán kezdett el tanulni, 10 évvel később viszont basszusgitárra váltott.