Arany Ára Grafikon

Szabadhegyi Református Templom Győr

Wed, 22 Jun 2022 18:36:18 +0000
briggs-motorba-milyen-olaj-kell

​ Felkerültek a húsvéti istentiszteletek. Fent van az otthoni úrvacsora rendje és módja arra az esetre, ha Húsvétkor a templomi istentiszteleti közösségek még szünetelni fognak. ​ Karácsonyi istentiszteletek rendje A járványügyi szabályok maximális betartása mellett tartjuk istentiszteleteinket karácsony ünnepén is. Adventi istentiszteletek a templomban A legújabb járványügyi intézkedések ​ Hittanos kirándulás Beszámoló az őszi hittanos kirándulásról. ​ "A hittantábor a legjobb" A 2019/2020. tanév összefoglaló videói. Konfirmáció ​ Indul a konfirmációs felkészítő ​ Hittanos nyári tábor Balatonszárszón ​ Beszámoló és képes beszámoló a hittanos nyári táborról Újraindulnak a templomi istentiszteletek Újraindulnak istentiszteleti közösségeink Hivatali nyitvatartás A lelkészi hivatal nyitvatartási rendje, ami egész évben érvényes, az ünnepek kivételével. Kérdés esetén keressenek bátran telefonon bennünket. Tudósok Isten létezéséről ​ Új házi bibliakör Új házi bibliakör indult gyülekezetünkben.

Gyor-Szabadhegyi Református Egyházközség - KÜLÖNBÖZŐ KERESZTÉNY EGYHÁZAK, Gyor - Gyor Szabadhegyi Reformatus Egyhazkozseg itt: Gyor - TEL: 96422... - HU101558411 - Helyi Infobel.HU

DTRE Kommunikációs Szolgálat, 2021-07-12 23:36:42 A "2020. évi egyházi táborok és közösségi célú projektek támogatása" céljára, a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága "Egyházi közösségi célú programok támogatása" elnevezéssel 12. 329. 000. -Ft vissza nem térítendő támogatást biztosított a Dunántúli Református Egyházkerület számára. Az Egyházkerület Együttműködési megállapodást kötött minden olyan gyülekezettel és intézménnyel, akik korábban ezirányú támogatási kérelmet nyújtottak be a támogatáskezelőhöz.

​ Június 2-tól indul újra az Út katekézis keresztelésre, keresztelkedésre, vagy felnőtt konfirmációra készülőknek. Várjuk azokat is, akik kérdéseikre választ keresnek, vagy hitéletüket szeretnék elmélyíteni. Az ünnepi istentiszteletek rendje elérhető az eseménynaptárban. ​ Kirándulni, beszélgetni, nevetni, egymással és Istennel közösségben lenni a természetben - erről szól egy jó kirándulás. Istennek hála, ilyen volt a mi kirándulásunk is. :) Konfirmációi felkészítő Újra indul a 2021/2022. tanévi konfirmációi felkészítő. Bővebb információért illetve a jelentkezéshez kattintson a képre, vagy a gombra. Új fényképek a fényképalbumunkban A képre, vagy a gombra kattintva megtekinthetők az újonnan feltöltött fényképek is. ​ Szeretettel ajánljuk lelki beszélgetéseinket, lelkivezetési szolgálatunkat mindenki figyelmébe, akik szabadulni vágynak terheiktől, válaszokat és vigasztalást remélnek. ​ Őszi csendes napok - Beszámoló Beszámoló az idei őszi csendes napokról, amit Gézaháza festői környezetében töltöttünk.

Dunántúli Református Egyházkerület

A képre, vagy a gombra kattintva olvashat róla. Idősek napja Az október 4-i istentiszteleten hálát adtunk idős testvéreinkért. Az igehirdetés meghallgatható a lenit gombra kattintva. Járványügyi intézkedések ​ A járványügyi helyzet miatt gyülekezetünk istentiszteletein bevezetett intézkedések Hittanos napközis tábor 24 órás imanap 24 órás imanap gyülekezetünkért ​ Ruppert István orgonaművész koncertje elmarad A járványügyi helyzet miatt a meghirdetett zenés áhitat elmarad. Adventi körlevél A 2020. évi adventi körlevél elérhető itt: ​ Bibliakör és katekézis Folytatjuk az ÚT2 sorozatot is. Az idei év témája: a Heidelbergi Káté bibliai alapjai Hálaadó istentisztelet ​ Hálaadó istentiszteletet tartottunk augusztus 30-án. ​ Imádság Lentulai Attila ny. esperes 2020. június 4-én Győrben, az Országzászlónál elhangzott imádsága. ​ Imafelhívás! Imádság gyülekezetünkért ​ 2021. évi megrendelések Bibliaolvasó kalauz; Képes Kálvin kalendárium; Dunántúli reformátusok lapja; stb ​ Újra szünetelnek a templomi istentiszteletek A legújabb járványügyi intézkedések itt olvashatók: Épül a segédlelkészi lakás Isten kegyelméből, egyre jobban halad az építkezés!

Templomos Asztalos

20 éve, 1992-ben, advent első vasárnapján tartották a szabadhegyiek az első istentiszteletüket templomukban. Egy álom vált valóra... A szabadhegyiek szívében már régóta élt a vágy, hogy saját templomuk legyen. Elképzelésüket először az első, majd a második világháború szertefoszlatta. Az időközben az adománytelken fölépített iskola és tanítólakást államosították, amit visszavásároltak és istentisztelet tartására alkalmassá tették a hívek. A 80-as évek végére szűkössé vált a terem, így a presbitérium elhatározta a templomépítést. 1990-ben megtörtént az alapkőletétel, és immáron 20 éve annak, hogy a 84. zsoltárral elindult egy áldásos szolgálat. "A templom igazi lelki otthonává lett sok-sok embernek. Legyen áldott mindezekért kegyelmes Urunk, kérve, hogy legyen áldása az elkövetkezendő években, évtizedekben e templomon és az ide betérő Istenhez vágyó kereső emberekben. Soli Deo Gloria" - mondta ünnepi köszöntőjében a gyülekezet lelkész-esperese Lentulai Attila. Ehhez kaptunk igei útmutatást Köntös László püspök-helyettes igehirdetésében. "

  • Gyor-Szabadhegyi Református Egyházközség - KÜLÖNBÖZŐ KERESZTÉNY EGYHÁZAK, Gyor - Gyor Szabadhegyi Reformatus Egyhazkozseg itt: Gyor - TEL: 96422... - HU101558411 - Helyi Infobel.HU
  • A bika 3 típusa
  • Kariban cipzáras női polár pulóver - Ejex
  • Gipszkarton mennyezet profil kiosztás facebook
  • Lapzselatin elkészítése video humour
  • Győr-Szabadhegyi Református Egyházközség | Győri Református Egyházközség
  • Látnivalók lajosmizse környékén
  • Pápai Református Egyházmegye
  • Szabadhegyi Reformátusok Alapítványa - Téglajegy

Győri Református Egyházközség

szabadhegyi református templom györgy szabadhegyi református templom győr pláza